Hoppa till sidans innehåll

Veckomeddelande V 8

21 FEB 2021 21:06
  • Skapad: 21 FEB 2021 21:06

Vi behöver bli fler på föräldraaktiviteten på söndag 06.10. Anmäla er till This is a mailto link

Tävlingskommittén planerar för att  vi ska kunna ordna ett test i slutet på mars. Mer info kommer. Som vanligt är det tränarna som avgör om du är redo för test.

Med anledning av pandemin kan vi inte heller denna vår ha någon Isshow. Vi hoppas verkligen att vi kan återuppta det under kommande säsong.

Utbildning steg 2B är inställd på grund av pandemin och vi hoppas kunna genomföra den till hösten.

NU är alla åkare igång med träning och det är noga att vi följer de rekommendationer som finns. Det får vara max 25 aktiva inne i ishallen, dvs åkare och tränare. Schemat kommer att uppdateras under veckan. Inga föräldrar får vara kvar under träningarna i ishallen.
För skridskoskolan har vi bokat in ett träningstillfälle ute på lilla rinken på söndagar. Kommande söndag den 28/2 så är det 13.30-14.30.  Utomhus kan föräldrar finnas intill isen men helst inte i båset där det blir trångt. Alla i skridskoskolan oavsett om man också tränar inne är välkomna.

Detta är sista veckan som vi har nåpgra pass på lilla rinken ute. Kommunen håller den inte fryst längre än februari ut. Under veckan kommer vi därför meddela hur schemat ser ut från vecka 9 och framåt.

All markträning bedrivs utomhus och om förutsättningar finns när vi själva har träning i ishallen kan man gå in men det är tränaren som bestämmer detta.

Det är jätteviktigt att alla lämnar ishallen direkt när träningen är slut. När HCL eller eventuell annan klubb tränar får våra åkare inte vara inne i ishallen.

Skribent: Eva Karlsson
Epost: Adressen Gömd

LKK:s samarbets- partner

 

Sparbanken Lidköping

 

AB Bostäder Lidköping

 

Nya Lidköpings-tidningen

 

Senäte

 

 

AG:s Textil

 

 

 

Z-Prefab

 

Fyrkantens ventilation

 

Viacon

 

 

HC Lidköping

 

 --------------------------

  

 

 

 

Fler länkar:

Västergötlands Konståkningsförbund

Svenska Konståkningsförbundet

Postadress:
Lidköpings KK - Konståkning
Eva Karlsson, Sunnersberg Önnersgården
53198 Lidköping

Kontakt:
Tel: [saknas] Information
E-post: This is a mailto link

Se all info