Hoppa till sidans innehåll

Veckomeddelande V 12

21 MAR 2021 21:41
  • Skapad: 21 MAR 2021 21:41

En annorlunda säsong går mot sitt slut inne i ishallen. Tack för att ni under dessa omständigheter gett allt för att utvecklas. Denna vecka hoppas jag också att många passar på att följa sändningarna från Konståknings-VM i Stockholm. Om allt varit som vanligt hade vi säkert varit flera som velat följa det på plats.

Vår ishall stänger den 26 mars så det är sista träningsveckan på is. Med det vill jag påminna er som har hyrt skridskor av klubben att de skall lämnas tillbaka slipade. Ta kontakt med Madelene Berg, This is a mailto link för överlämning. 

Veckan efter påsk drar eftersäsongsträningen på mark igång. Den kommer vara i De LaGardiskolans gymnastiksal samt utomhus. Schema och grupper kommer under veckan. Det finns restriktioner även för hur många som får vistas samtidigt i hallen och det styr hur stora grupper vi kan ha.

Nu är det hög tid att anmäla sig till sommarens läger om ni vill vara med. Sista anmälningsdatum är framflyttat men anmäl dig nu om du vill vara säker på en plats.

I vår har vi tider bokade för eftersäsongsträning i Skara. Den träningen kommer att kosta mellan 50 och 80 kronor per timma beroende på hur många som anmäler sig. Det blir en avgift beroende på vilken grupp man indelas i och hur många träningstillfällen den gruppen får. ( Istiden i Skara är ca 4 gånger så dyr som vår ordinarie träning här) Tid är bokad tisdagar och torsdagar mellan 18-20 samt under tre söndagar i maj och början på juni. Anmäl till This is a mailto link om du vill vara med. 

Vill också påminna er som inte skickat in ert besked hur ni önskar göra utifrån det utskick märkt Coronakonsekvenser som gått till grupp 1-6 att fylla i och skicka in det.

Ge gärnet denna vecka och njut därefter av välförtjänt vila och en GLAD PÅSK!

Skribent: Eva Karlsson
Epost: Adressen Gömd

LKK:s samarbets- partner

 

Sparbanken Lidköping

 

AB Bostäder Lidköping

 

Nya Lidköpings-tidningen

 

Senäte

 

 

blobid0.png

AG:s Textil

 

 

'

Z-Prefab

 

Fyrkantens ventilation

 

Viacon

 

 

HC Lidköping

 

 --------------------------

  

 

 

 

Fler länkar:

Västergötlands Konståkningsförbund

Svenska Konståkningsförbundet

Postadress:
Lidköpings KK - Konståkning
Eva Karlsson, Sunnersberg Önnersgården
53198 Lidköping

Kontakt:
Tel: [saknas] Information
E-post: This is a mailto link

Se all info